BMW 7 Series

Professionele privéchauffeur diensten
Europcab BMW 7 series

BMW 7 Series

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€199 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€599 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€959 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€1.99 Per Extra Kilometer
4 Passagiers
2 Koffers
Lederen Interieur
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Verwarmde stoelen
Boek Nu

  Taxi Booking
  AUTO OVERZICHT

  Beheers elke beweging, geniet van ieder moment. De BMW 7 Serie Sedan staat voor een zelfbewuste uitstraling, uitstekende prestaties en maximaal comfort. Dankzij de emotionele vormtaal van het elegante design en de bijzondere, comfortabele ambiance in het interieur met details van de hoogste kwaliteit, individuele personalisatiemogelijkheden en technische innovaties belichaamt hij de luxeklasse van BMW. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties.

  Interieur

  In het interieur wacht een warm onthaal met exclusieve en hoogwaardige materialen, die samen met de innovatieve Connected features een tot nog toe ongeëvenaarde ambiance scheppen. Onderweg en toch thuis: dankzij de innovatieve digitale diensten en comfortabele stoelen van de BMW 7 Serie Sedan.

  Exterieur

  In het middelpunt van de aandacht: de BMW 7 Serie maakt vanaf het eerste moment indruk met zijn unieke uitstraling. Met name de markante voorzijde benadrukt het zelfverzekerde karakter. Op de flanken accentueren de verticale Air Breathers de hoogte van het voertuig. In samenspel met de lak in Berninagrau met glinsterend Amber effect ontstaat er in combinatie met de 20”-wielen een elegantie waaruit superieure dynamiek spreekt.

  GESCHIKT VOOR
  • Executive transfer
  • VIP vervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Taxivervoer
  • Privé Chauffeur
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code